Mijn dienstverlening

Moet jij ook zoveel van jezelf? Leunen de mensen in je omgeving vaak op jou ......en veranderd er zo weinig dat de moed je weleens in de schoenen zakt? Trek dan met mij de stoute schoenen aan en ga mee op pad! 

Het kost lef, moed en durf om iets te veranderen/verbeteren bij jezelf. Ik help moedige mensen die vast zitten, maar vooruit willen. Die op zoek zijn naar de moed om verbinding te maken met wat ze werkelijk willen en/of willen veranderen in hun leven. 

Ik zet mijn 'vrijmoedigheid' in om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling, balans en ontspanning. Door de vragen die ik stel, word jij je bewust van de boodschappen vanuit jouw omgeving (de natuur!) en in jezelf. Want het antwoord en de oplossing zit in jou! In beweging komen is de enige manier om te groeien en je te realiseren wat jij wil. Daarom ben ik wandelcoach.

Onze eerste kennismaking bestaat uit een wandeling waarin ik uitleg hoe wandelcoaching in zijn werk gaat en vertel jij mij, wat jouw gewenste situatie is. Wat is je doel, waar verlang je naar? De wandeling duurt 30-45 minuten en vindt plaats op een plek die we samen uitzoeken. Het gaat niet om de afstand die we afleggen maar vooral om bewustwording van je eigen belemmeringen en wensen.

Als we beidenhet gevoel hebben, samen verder te kunnen, maken we een vervolgafspraak. Dit doen we aan de hand van een door jou ingevuld intakeformulier, waarin we onze afspraken vastleggen. Gemiddeld bestaat een wandelcoachtraject uit zo'n 3 a 4 wandelingen van 60-90 minuten met een tussenpauze van 2-3 weken. 


Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.