Wie ben ik?

Even voorstellen: mijn naam is Sandra Fafianie en ik ben 54 jaar. Mijn hele leven werk ik al met mensen. Mensen zijn de meest interessante, leuke en verrassende wezens die ik ken. Elke ontmoeting maakt mij nieuwsgierig naar wie iemand is, wat iemands drijfveren zijn en welke verlangens iemand heeft.  Mijn werk carrière begon bij mijn opleiding tot verpleegkundige en tijdens mijn loopbaan ben ik blijven leren, vallen en opstaan in verschillende type van organisaties en verschillende functies. Maar centraal staat het werken met mensen, in wat voor vorm dan ook! 

Door mijn werkervaring, persoonlijke ontwikkeling en opleidingen, ben ik steeds meer geworden wie ik wil zijn en heb ik een werkvorm gevonden: wandel coaching, waarmee ik anderen kan ondersteunen in het worden wie je bent.